2019. március 30., szombat

Jutalomjáték és Projektzáró ünnepség






                                                                           https://padlet.com/szevirma/Agent


Kedves Csapatom!

Boldogan írom le, hogy sikeresen teljesítette mindenki a Code Builder világában küldetését, és saját kis Agentjével végig ment a kilenc kihíváson. Látjátok, milyen csodásan néz ki online faliújságunkon, a Padleten mindannyiunk zenés könyvecskéje!

Először is megköszönjük azoknak a Pedagógusoknak, név szerint Szabó Imrének és Izsák Dávid Tanár Uraknak, akik segítették munkánkat a kódok írásával, majd pedig Barninak és Édesapjának, Zsoltnak kitartó fáradozását, hogy az Ügynökünk szépen, rendben haladjon a próbák útján. 

Ezen a héten megérdemelt jutalmatok, hogy szabadon játszhattok, és ha szeretnétek behívni magatok mellé játszótársként valakit az osztálytársaitok közül, azt is megtehetitek.

Április 4-én, csütörtökön lesz a Projektzáró ünnepségünk. Megvan a kívánságlistám, hogy ki milyen édes, vagy sós süteményt kér. Igyekszem mindenki óhaját teljesíteni. 
Az okleveleket is mindenki részére elkészítem.

Van egy meglepetés is számotokra. Rendezünk egy kirakodóvásárt az Anyahajóban. 
Tudjátok, hogy nemsokára költözöm a Balatonra. Vannak eltett kis apróságaim, amiket még Nektek szerettem volna ajándékozni. Az ünnepségen választhattok belőle kedvetekre! 
Szépen egyezzetek meg, kinek mi tetszik, hogy ki, mit fog elvinni magának emlékül!

Szeretettel várlak Benneteket az Anyahajó Stúdióba: Irma néni😄



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése