2018. december 1., szombat

Minecraft sztori az Anyahajó Stúdióban Abacusan-ArTeC robotok alkalmazásával 10. - Készülődés a projektzáró ünnepségre





Kedves Csapatom!

Elérkeztünk VándoRobot Programunk 10-ik, egyben az utolsó hetéhez. Nagy munka áll mögöttünk, de  - úgy gondolom -  mindannyiunk számára ez a nagyszabású projekt egy hasznos, szép élmény marad az életünkben.
A befejező hetünk éppen egybeesik a világméretű Kódolás Órájának hetével, amikor a földünk sok-sok iskolájában a kódolással ismerkednek  a gyerekek. Ti 10 héten át tanulhattátok az ArTeC robotok segítségével a programozás alapjait. Gratulálok Mindannyiótoknak, hiszen nagyon szépen haladtatok a programozó kártyák segítségével. Ezen a héten még mindenki befejezheti munkáját. És úgy, ahogy eddig tettétek, fotózzátok le feladatotokat, és illesszétek saját blogotokba!

A cím a következő legyen:

Abacusan VándoRobot Program 10.


A címkénél ez álljon: 

Európai Kódolás Hete, Abacusan VándoRobot Program, Minecraft EDU. Kódolás Órája.

A kép alá pedig ezt írjátok: 

Haladásom a programozásban

Pénteken, december 7-én, a 10:40-kor kezdődő nagyszünetben lesz a projektzáró ünnepségünk, amelyre szeretettel várlak Benneteket! Készítem Számotokra a megérdemelt okleveleket, és persze a süteményt, ami  - remélhetően  - ízleni fog mindenkinek.

Meg fogjuk nézni projektproduktumunkat, vagyis azt a 8 perces videót, ami a Minecraft sztoriról szól. Egy szép karácsonyi történet, aminek kezdőképe látható a bejegyzés elején.

Szeretettel várlak Benneteket az Anyahajó Stúdióba: Irma néni 😃

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése